Recentment, i de manera inèdita, les quatre patronals de l’ensenyament concertat a Catalunya (Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Federació Catalana de Centres d’Ensenyament, Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya i Agrupació Escolar Catalana ens hem posat d’acord per endegar una campanya a favor de l’escola concertada.

L’objectiu d’aquesta campanya, que té intenció de perdurar en el temps més enllà del curs actual, és unificar un missatge positiu en favor de l’escola concertada, posant de relleu els valors transversals i comuns a totes les escoles concertades, amb independència de la seva adscripció patronal, com són l’equitat, la solidaritat, la innovació i el seu paper com a instrument vertebrador de la llibertat de les famílies per a escollir el tipus d’educació que desitgen.

L’escola concertada és l’espai on coincideixen un servei d’interès públic i la iniciativa social i pedagògica d’associacions i entitats, que durant anys han contribuït a fer que Catalunya sigui més plural, més equitativa, més solidària i més innovadora. Des de l’Escola Túrbula, fem de la pluralitat el principal valor vertebrador de l’educació.

L’escola concertada representa el 30% de l’alumnat de Catalunya, amb gairebé 367.000 alumnes i més de 700 centres educatius.Escola Concertada_cartellA3_web

Des dels centres de la xarxa de l’escola concertada entenem l’ensenyament com un punt de trobada. És l’espai on coincideixen un servei públic d’interès general i la iniciativa social i pedagògica d’associacions i entitats que durant anys han contribuït que Catalunya sigui més equitativa, més solidaria i més innovadora.

Per saber més cliqueu en aquest enllaç: https://www.escolaconcertada.org/

Escola-turbula