PREMATRICULACIÓ OBERTA A LA LLAR D’INFANTS, ENSENYAMENTS OBLIGATORIS (INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO) I BATXILLERATS

L’Escola Túrbula ofereix per al curs 2020-2021 places vacants a les etapes de Llar d’Infants, Infantil (2n cicle), Primària, ESO i Batxillerat.

Les persones interessades en obtenir plaça escolar al nostre centre han de concertar prèviament visita per a places a la Llar, Infantil , Primària, ESO i Batxillerat en hores convingudes tot omplint els formularis que trobareu a continuació.

En aquesta visita podreu veure la dinàmica habitual del dia a dia de l’Escola i coneixereu el nostre Projecte Educatiu, l’oferta educativa del nostre centre, els serveis que oferim i, en definitiva, consultar qualsevol aspecte relatiu a l’educació dels vostres fills a la nostra Escola.

Un cop realitzada la visita, sereu convocats a la Reunió de Preinscripció, on us explicarem el procediment administratiu de la preinscripció, el calendari amb els terminis i altres qüestions relatives a la matrícula i el funcionament del centre, a banda de resoldre els dubtes que plantegeu.

En cas de que vulgueu sol·licitar més d’una plaça escolar en el nostre centre, heu d’omplir el formulari corresponent al fill més petit i comentar-ho a l’apartat “OBSERVACIONS” del formulari. En aquest cas ens posarem en contacte amb vosaltres per oferir-vos un tracte més personalitzat.