Back

Consulta l’estat del teu títol

24/03/2023

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS

Us comuniquem que la licitació de l’any 2022 que tenia per objecte la contractació del servei d’expedició de títols acadèmics oficials no universitaris, també va ser objecte d’un recurs especial en matèria de contractació. Com a conseqüència de la dilació en el temps que va suposar per a la licitació la interposició d’aquest recurs, el Departament d’Educació va resoldre desistir-ne.

Per aquest motiu, no s’han pogut expedir títols acadèmics oficials durant tot l’any 2021 i 2022 i no se’n podran expedir durant gran part de l’any 2023.

01/11/2022

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS

Us comuniquem que la licitació de l’any 2020 que tenia per objecte la contractació del servei d’expedició de títols acadèmics oficials no universitaris, va ser objecte d’un recurs especial en matèria de contractació. Com a conseqüència de la dilació en el temps que va suposar per a la licitació la interposició d’aquest recurs, el Departament d’Educació va resoldre desistir-ne.

Per aquest motiu, no s’han pogut expedir títols acadèmics oficials durant tot l’any 2021 i no se’n podran expedir durant gran part de l’any 2022.

Omple el formulari per consultar l’estatus del teu títol.

CONTACTE

Vols contactar amb nosaltres?