Back

El nostre projecte educatiu

El nostre Projecte Educatiu s’inicia a l’edat d’1 any, a la Llar d’Infants i finalitza en acabar el Batxillerat amb l’objectiu d’ingressar a la Universitat, o bé cursant un Cicle Formatiu de Grau Superior, que permeti als alumnes iniciar la seva vida professional amb una elevada qualificació professional.

Els eixos del nostre model pedagògic

Quatre són els eixos que vertebren la nostra tasca diària: La Neurodidàctica, l’Atenció a la Diversitat, el Projecte Lingüístic i l’Orientació acadèmica. Enfocats a garantir l’aprenentatge actiu, participatiu i plurilingüe dels nostres alumnes, alhora que reben un tracte personalitzat d’acord amb les seves necessitats individuals i una orientació acadèmica que els acompanyi en el seu procés formatiu i en la seva visió de futur.

Escola compromesa

L’Escola Túrbula som una escola amb un alt compromís social, compromís amb la nostra comunitat i compromesos amb la innovació.

Qualitat

A Túrbula apostem per la qualitat en tots els àmbits de la nostra escola. Comptem amb el Certificat d’Excel·lència 450+ i el reconeixement de Centre Innovador atorgat per l’Instituto Docente para la Excelencia y la Innovación (IDEI).

CONTACTE

Vols contactar amb nosaltres?