La Llar d’Infants Túrbula Petits de Sant Adrià de Besòs neix el curs 2012-13 com a resposta a la demanda continuada de les famílies de l’Escola Túrbula i la necessitat d’escolarització dels infants de la zona en l’etapa 0 a 3 anys.

El nou projecte està avalat per més de 50 anys d’experiència de l’Escola Túrbula de Sant Adrià de Besòs .

Instalacions de la llar d´Infants en Llar d’infants Sant Adrià de Besòs

Disposem d’unes INSTAL·LACIONS NOVES I MODERNES que proporcionen als alumnes un ambient acollidor i familiar.

Basem la nostra tasca en L’ATENCIÓ INDIVIDUALITZADA dels nens i les seves famílies, promovent activitats que fomentin la seva implicació i participació i garanteixin una estreta col·laboració entre la Llar d’Infants i la família.

Llar d´ Infants Sant Adrià de Besòs

Així mateix, ens ocupem i preocupem per L’ESTIMULACIÓ PRIMERENCA dels infants per tal d’afavorir:

  • DESENVOLUPAMENT MOTOR, on prenen importància les activitats en les que els nens poden explorar lliurement l’espai a partir del seus interessos guanyant així, seguretat en els seus moviments.
  • DESENVOLUPAMENT COGNITIU, estimulant la capacitat d’observació i abstracció a través de l’exploració, la descoberta, el joc simbòlic, etc. fomentant també la comunicació, tant amb l’adult com amb els companys.
  • DESENVOLUPAMENT SOCIO-AFECTIU, a partir de cada una de les accions diàries ens assegurem que l’alumne es trobarà en un entorn que li ofereix seguretat i afecte que li permetrà començar a definir la seva pròpia identitat i establir les seves primeres relacions socials.
  • DESENVOLUPAMENT D’AUTONOMIA PERSONAL, establint unes rutines diàries que permetran als alumnes aconseguir major autonomia en determinats hàbits com els d’higiene, alimentació, controls d’esfínters, etc.

La nostra METODOLOGIA es caracteritza per ser motivadora, activa i individualitzada tenint en compte els interessos i les individualitats de cada nen. Es basa en l’experimentació, la manipulació, l’observació i la descoberta, on els nens i les nenes són els protagonistes dels seus propis aprenentatges.

El nostre PERSONAL DOCENT, qualificat professional i personalment es caracteritza per tenir una sensibilitat especial, mostrant en tot moment un tracte afectuós amb els nens per tal de garantir que els nostres alumnes se sentin segurs, estimats i, en definitiva, esdevinguin NENS FELIÇOS!!