Back
EDUCACIÓ PRIMÀRIA A L´ESCOLA TÚRBULA

Educació Primària

És l’etapa que compren dels 6 als 12 anys, estructurada en 6 cursos escolars. És el moment en el que s’assenten les bases de la formació humana i social, amb la millora de l’autonomia. El moment en el que aprenen a desenvolupar les competències, les habilitats socials.

L’EMOCIÓ ACTIVA L’APRENENTATGE

Com aprenem?

L’alumne com a protagonista actiu de l’aprenentatge, alumne que s’il·lusiona per investigar i descobrir. Fomentant la metodologia del treball cooperatiu, projectes, AICLE i recursos TAC, robòtica, Flipped Classroom, Gamificació. Motivat amb ganes de aconseguir nous reptes.

Introduint  les activitats aquàtiques (piscina) dins de l’horari curricular ja que sabem que l’exercici físic millora l’atenció executiva i també  la memòria relacionada directament amb  el rendiment acadèmic dels alumnes.

Fent desdoblaments a PRI 1 en l’aprenentatge de la lecto-escriptura. Treballant les matemàtiques a Cicle Superior en nous espais d’aprenentatge (50 alumnes en un mateix espai amb 4 docents)

Ens agrada que aquesta etapa sigui una part important del seu dia a dia:

  • Volem que tinguin ganes d’aprendre coses noves.
  • Que s’il·lusionin amb les noves experiències.
  • Que tinguin molt bons companys i amics
  • Que gaudeixin investigant, creant, convivint i compartint.

Creiem que els nostres alumnes son una part molt important de la nostra escola…

  • Perquè ens agrada compartir amb els nens i nenes nous projectes.
  • Perquè ens importa com se senten i què és el que pensen.
  • Perquè volem aprendre amb tots ells i elles
 Relació família-escola

Caminem junts

Per l’equip és molt important la relació amb les famílies, tenir un tracte directe i personal amb la necessitat de que junts elaborem un projecte comú, que és anar acompanyant  els alumnes com a éssers íntegres, responsables i amb criteri. 

Imprescindible aquesta col·laboració i aliança amb el Projecte Educatiu.

L’aprenentatge de les llengües estrangeres

Educació plurilingüe

Implementació i exposició dels alumnes de Primària a les hores curriculars d’anglès junt amb els projectes PILE i GEP que relacionen la llengua estrangera amb altres àrees curriculars (Educació Plàstica) a través de la metodología AICLE.

La possibilitat de l’aprenentatge a través dels  auxiliars de conversa nadius que fan que els nens i nenes mantinguin un contacte directe amb l’idioma i que faciliten la comprensió i l’expressió fluida.

valorant les necessitats i les inquietuds

Acció tutorial

Una part important dels seguiment dels alumnes és la tutoria individualitzada en el que es va concretant el desenvolupament del treball personal així com valorant les necessitats i les inquietuds de cada un d’ells i elles.

tractament de la diversitat

Tots som iguals, tots som diferents

El fet de que el Centre tingui Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva (SIEI),  fa que siguem molt sensibles en l’atenció a la diversitat. Els alumnes, amb aquesta convivència es mostren respectuosos amb les diferències i amb les particularitats de cadascú, fet que ajuda a la relació i l’acceptació de les individualitats.

Conscients de la individualitat

Equip docent

Personal que es caracteritza per la seva categoria humana que els permet establir una relació de confiança amb els alumnes i les famílies.

Conscients de la individualitat de cada un dels infants i amb la capacitat d’orientar el seu aprenentatge de manera personalitzada. Implicats personalment en la formació integral de l’alumne. Compromesos amb els projectes d’innovació. Capaços d’il·lusionar-se cada dia.

CONTACTE

Vols contactar amb nosaltres?