Batxillerat

Batxillerat2019-02-12T10:39:26+00:00
Si vols més informació pots omplir  aquest formulari.

EL BATXILLERAT A TÚRBULA

Etapa de dos cursos que possibilita l’ accés a la Universitat i als cicles formatius de Grau Superior.

Els batxillerats que oferim a Túrbula són el Batxillerat científic – tecnològic i el Batxillerat de Humanitats – Ciències socials.

L’etapa consta de dos tipus de matèries, les matèries comunes a tots els batxillerats i les de modalitat, especifiques d’ aquelles que els nostres alumnes han triat d’ acord amb els seus interessos.

La nostra proposta és la següent:

En aquest procés acompanyem l’ alumne a assolir els seus objectius de futur, potenciem el treball en equip i la cultura de l’ esforç que els farà ser competents en el futur món laboral. Els nostres alumnes serán forts, competents, autònoms, crítics i solidaris per la vida adulta.

Potenciem l’ ús de la llengua anglesa, impartint assignatures en anglès, amb grups reduïts de conversa amb professors nadius d’Irlanda, la utilització del l’ espai aula d’ idiomes, espai on fora d’ horari treballen, estudien i comparteixen experiències i treballs de les diferents matèries curriculars.

Els grups reduïts en determinades assignatures que, per la seva complexitat, dificulten l’ aprenentatge és una garantia d’ èxit pel nostre alumnat.

0040

L’acció tutorial amb un tutor que acompanya l’ alumne en els seus dos anys acadèmics facilita el seu creixement personal i ajuda a obtenir els millors resultats. La seva formació en competències ajudaràn a facilitar la seva incorporació a la vida adulta i a continuar desenvolupant el seu aprenentage en el futur.