Si vols més informació pots omplir  aquest formulari.
escola-turbula-favicon

BATXILLERAT 

I després de L’ESO…puc fer? 

VULL ANAR A LA UNIVERSITAT

BATXILLERAT SELECTIVITAT

Humanístic social      –     Científic tecnològic

UNIVERSITAT

Depenent de la carrera, a Catalunya entre 6 i 8 de cada 10 persones troben treball del que han estudiat.

VULL FER UN CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR

BATXILLERAT CFGS

Humanístic social    –     Quan acabis, t’oferim:

· Animació socioesportiva

· Condicionament físic

· Higiene bucodental

· Pròtesi dental

· Altres

A Catalunya 6 de cada 10 persones troben treball d’aquests cicles.

L’Escola Túrbula t’ofereix dos itineraris: aquell dirigit a preparar-te amb èxit les proves de la selectivitat i accedir a la carrera amb la que sempre has somiat,  i aquell que et forma competencialment per desenvolupar-te plenament en un cicle formatiu i treballar així en la teva gran passió.

MODALITATS  

Abans que res, has de preguntar-te: soc un noi o una noia a qui li agraden les llengües, les socials i saber com funciona la societat? O bé prefereixo les ciències empíriques, les mates i el món de la ciència i la sanitat? Per això, tenint en compte els teus gustos i habilitats, n’hauràs d’escollir una modalitat

VULL FER UN CIÈNCIES I TECNOLOGIA

🧐💻🔭🦠🧬💉 🧮💊

Si ets algú que està interessat en  les ciències empíriques, les matemàtiques i els estudis cientificosanitaris, els processos tecnològics i dels materials, instruments, aparells i màquines utilitzats en la producció de béns i serveis.

La finalitat és preparar-te perquè tinguis una visió i una millor comprensió de la ciència, els seus mètodes i els seus resultats.

VULL FER UN HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS

🤓💳 📈🗃📚💰 🎙

Si ets algú que està interessat en les humanitats (Literatura, Llengües, Art, Filosofia…) i les ciències socials i econòmiques (Geografia, Història, Economia, Administració i Direcció d’Empreses…).

La finalitat és preparar-te per a una millor comprensió del món on vius, enriquir el teu llenguatge i formació cultural.

Tanmateix, tots els alumnes de batxillerat han de cursar unes assignatures que seran les mateixes per a tothom, que seran 14 hores de les 30 setmanals totals.

MATÈRIES COMUNES A LES DUES MODALITATS PRIMER SEGON
Llengua Catalana i Literatura 2