Si vols més informació pots omplir aquest formulari.

DEPARTAMENT DE SANITAT A ESCOLA TÚRBULA

QUÈ TROBARÀS AMB NOSALTRES:

Els nostres alumnes del Cicle de Grau Superior d’Higiene Bucodental realitzen durant els dos cursos acadèmics pràctiques amb pacients reals, a l’aula clínica de l’escola dotada de 5 sillons dentals. Els tractaments que realitzen són tots els que estan dintre de les atribucions professionals de l’higienista dental: higienes bucodentals, fluoritzacions, segellats de fosses i fissures, entre d’altres. A més duen a terme revisions infantils als alumnes de primària de l’escola

L’Escola realitza des de l’any 2014 una col·laboració amb l’Institut Català de la Salut per a l’atenció solidària per tractaments de salut bucodental a pacients que es trobin en situació de pobresa, que són derivats a l’escola amb l’objectiu doble d’oferir, d’una banda, als estudiants del cicle formatiu d’Higiene bucodental l’oportunitat de realitzar pràctiques amb pacients reals, de manera que poguessin aplicar els coneixements teòrics adquirits i, d’una altra, realitzar un acte solidari amb les persones que per la seva situació econòmica es troben en risc d’exclusió social.

Tot el nostre professorat té un elevat grau de compromís amb la docència. Són odontòlegs i protèsics que a més desenvolupen part de la seva jornada laboral a clíniques i laboratoris dentals. Al nostre entendre, aquesta és la millor manera d’ensenyar una professió i de poder transmetre als alumnes les necessitats canviants del sector odontològic.

Des de l’escola promovem l’aprenentatge basat en la simulació de situacions quotidianes del món laboral. Aplicant la neurodidàctica, aconseguim l’aprenentatge significatiu de continguts enllaçant la teòrica i la pràctica de forma amena.

El curs 2015-2016 es va iniciar un conveni amb l Universitat Internacional de Catalunya (UIC), en el qual els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Pròtesis Dentals realitzen les pròtesis que col·locaran en boca els alumnes de quart i cinquè curs de la Facultat d’odontologia per atendre a pacients en risc d’exclusió social que reben a través de la Creu Roja.

Recentment han estat remodelades les instal·lacions de les aules de Pràctiques de Pròtesis dentals i Higiene Bucodental per tal d’oferir als nostres alumnes un entorn de treball el més real.

El nostre sistema “Tot inclòs” fa que l’alumne disposi de tot el necessari per poder estudiar sense despeses extraordinàries: Instrumental i material d’higiene i pròtesis dentals, bata, accés al nostre campus virtual, continguts…. Això permet estudiar sense molèsties ni sorpreses.

*  Condicions aplicables durant la durada ordinària d’aquests estudis (2 cursos acadèmics).

Els nostres alumnes reben part dels continguts del cicle en anglès. Sigui quin sigui el seu grau de coneixement d’aquest idioma, l’alumne podrá seguir les clases sense dificultat ja que ens adaptem als diferents nivells presents a l’aula

Sigui quina sigui la metodología docent de l’alumne (on line, presencial o aula oberta), des de l’inici del curs, l’alumne disposa d’un accés al nostre campus virtual on podrà trobar:

  • Els continguts didàctics digitalitzats del cicle, necessaris pel seguiment les clases teòriques, pràctiques i els seminaris. Aquests continguts es poden baixar per ser treballats per l’alumne.
  • Notícies i esdeveniments del nostre dia a dia.
  • Calendari on trobarà les dates de proves, entrega de treballs, exàmens, esdeveniments de rellevància, …
  • Contacte directe amb professors i companys.

(* Servei no inclós en el cost del curs)
Els alumnes podran complementar la seva formació amb classes preparatòries per les PAU amb un horari adaptat a les seves necessitats.
Aquesta formació està impartida per professorat de Batxillerat del nostre centre, amb una àmplia experiencia en la preparació d’aquestes proves.

Tenim convenis de col·laboració amb clíniques dentals i laboratoris de tota Catalunya. Vinguis d’on vinguis, trobarem una empresa a on podràs fer les teves pràctiques de forma còmoda. També disposem d’empreses per fer la teva formació en la modalitat dual.

Gràcies a la relació del nostre professorat amb el sector odontològic i dels anys que portem enviant alumnes de practiques a les empreses, tenim una borsa de treball molt activa en la que moltes clíniques i laboratoris confíen des de fa anys.

Aquest servei està disponible durant tota la vida profesional dels nostres alumes.

Tots els nostres estudis estan homologats. </